Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:02 am

PRIJAVITE SE Malonogometni turnir u Trogiru starta 23. kolovoza

Piše A. A.

Krenule su prijave za malonogometni turnir Radio Bepo koji će se održati na obnovljenom trogirskom igralištu pokraj Osnovne škole Majstor Radovan, a počinje 23. kolovoza. Najbolja ekipa osvojit će 2000 eura, drugo mjesto donosi 1200 eura, treće 600, a četvrto 200.

– Turnir ćemo podignuti na veću razinu, uz mnoštvo gostiju iznenađenja, koncerta kojeg pripremamo i svega skupa što nam vrijeme dopusti – poručili su organizatori.

Ovim putem obavještavaju sve ekipe, njihove igrače, trenere, kondicijske trenere, fizioterapeute i ostale da budu prikladno odjeveni, a to znači bez obilježja klubova koji nemaju veze s Dalmacijom.

Kotizacija po ekipi je 80 eura, a prijave se vrše na broj 095 3666106 .

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)